Telekids Disco Show

Telekids Disco Show boeken voor een optreden? Wij zijn het boekingskantoor voor alle Bekende Kinderacts. Op deze pagina vindt u meer informatie over de mogelijkheden van het boeken van Telekids Disco Show.

  • 3 uur aaneengesloten : € 2350,00
  • Prijswijzigingen voorbehouden. Genoemde gages zijn excl. BTW en BUMA-afdracht.
Voor vragen, opties en boekingen belt u 0186-609574

Telekids komt graag naar je toe met de leukste, interactieve show van Nederland, speciaal voor kinderen: De Telekids Discoshow.

De Telekids Discoshow is een interactieve, drie uur durende show

Waarin zang, dans, kennis en quiz op swingende wijze samenkomen. De show wordt gepresenteerd door de Telekids dj-presentator.

De Telekids-dj draait de allerleukste hits en iedereen kan meezingen en dansen, springen en swingen op de coolste nummers van K3, Kinderen voor Kinderen, Raak!, Ernst & Bobbie en nog vele andere hits voor kinderen.

Tussen de muziek door stelt de Telekids-dj nog een aantal Telekids-quiz vragen, want weet jij alles over kinderzender Telekids? Weet jij hoe de drie meiden van K3 heten, wie het beste vriendje van Bobo is, ken jij de nummers van Ernst & Bobbie of van Raak!? En weet jij hoe de twee karakters heten die op de boerderij in het dorpje Molenwaard wonen?

Een quiz waarin jij het misschien wel opneemt tegen je beste vriend of vriendin. Wie zijn als eerste van het podium gespeeld en welk team wint de meeste vragen? Het team dat als laatste op het podium staat, wint een originele Telekids-goodiebag.

Ook de Telekids Musicalschool komt langs om iedereen de te gekke ’Telekids Go’ dans uit te leggen. Dus zing en beweeg mee!

RTL Telekids is de vrolijkste kinderzender met de leukste series.

De leukste shows en flms voor kinderen van 3 tot 9 jaar en hun families. Elke dag kunnen kids genieten van vertrouwde Telekids programma’s als Fien & Teun, Hallo K3, Brandweerman Sam, Chuggington, Raak! en Ernst & Bobbie en van nieuwe series als Pipo, Storyzoo en Superwings. Allemaal kwalitatieve, geweldloze en licht educatieve programma’s waar altijd wat te lachen valt. 

Telekids is dagelijks te zien bij RTL 8 en 24 uur per dag, 7 dagen per week op kanaal 312 bij Ziggo.

Specificaties van Telekids Disco Show

  • Decor: Inclusief
  • Geluid: Inclusief A-set / M-set

Onze klanten waarderen Telekids Disco Show gemiddeld met: 4 5

Totaal 2 meningen
  • Telekids Disco Show Klant:
  • Ingevuld door: Pieter Plaatsman
  • Locatie: Texel
  • Datum: woensdag 24 juli 2019
4 5

Niks op aan te merken.

  • Telekids Disco Show Klant:
  • Ingevuld door: Dave Fisser
  • Locatie: Oude centrum in Voorburg
  • Datum: zaterdag 5 april 2014
5 5

Afhandeling en de prestatie waren zoals we van jullie gewend zijn allemaal meer dan prima. Evenement was verder een groot succes, waarbij we natuurlijk niet te klagen hadden over het weer.

Nieuws van Telekids Disco Show

Boeking of een optie plaatsen voor Telekids Disco Show?

Voor meer informatie en beschikbaarheid van Telekids Disco Show kunt u contact opnemen met één van onze entertainment adviseurs via 0186-602140. Of maak hieronder uw keuze:

Maak kennis met Kindershows.nl

De online verhuurder van Kindershow en Jeugdshows. Wij selecteren het beste aanbod Kindershows. Boek direct je Kindershow of Kinderartiest.

Bel onze entertainmentadviseurs op:  0186-609574. Bereikbaar op werkdagen tussen 9.00 en 17.30 uur.

Kindershows.nl de specialist in Kindershows, Jeugdshows, Poppentheaters en Bekende Kinderacts.

Nienke Spruit

Nienke Spruit

Character Acteur
0186-602140

Download volledige prijslijst

In 1 helder overzicht (PDF) de prijzen van alle Kindershows en acts op onze website ontvangen? Geef hier jouw e-mailadres door, dan ontvang je dit handige overzicht per mail.

JB Productions

Nijverheidsweg 33
3274 KJ Heinenoord
0186-609574
info@jbproductions.nl

Direct contact